- مهاجرت از طریق کارآموزی
- 1402-10-28
- 468
- 0
توصیههای مهاجرتی ممکن است با گذر زمان تغییر کنند و به شرایط فردی هر فرد بستگی داشته باشند. با این حال، در حال حاضر، برخی از کشورهای معروف برای مهاجرت از طریق کارآموزی عبارتند از:
کانادا:
برنامههای مختلف که امکان مهاجرت از طریق کارآموزی را فراهم میکنند. از جمله برنامه
Express Entry و Provincial Nominee Program -PNP.
استرالیا:
برنامه مهاجرت مهارتی (Skilled Migration) امکاناتی برای مهاجرت از طریق کارآموزی به استرالیا فراهم میکند.
نیوزیلند:
برنامه Skilled Migrant Category اجازه ورود به نیوزیلند برای افراد با مهارتها و توانمندیهای خاص را فراهم میکند.
آلمان:
آلمان با برنامه Blue Card به افراد با مهارتها و تحصیلات بالا اجازه مهاجرت از طریق کارآموزی میدهد.
سوئد:
برنامه Swedish Greencard به افراد با مهارتها و توانمندیهای خاص امکان مهاجرت به سوئد را میدهد.
دانمارک:
دانمارک نیز از طریق برنامه Danish Green Card به افراد با مهارتها و تحصیلات بالا امکان مهاجرت فراهم میکند.
نروژ:
نروژ نیز برنامههای مختلفی برای جلب مهاجران با مهارتها و توانمندیهای خاص دارد.
هلند:
هلند با برنامه Highly Skilled Migrant Program به افراد با تخصص و مهارتهای مورد نیاز امکان مهاجرت میدهد.
همچنین، مهاجرت از طریق کارآموزی در دیگر کشورها نیز امکانپذیر است. مهاجرتی که متناسب با مهارتها و توانمندیهای شما باشد و با قوانین و الزامات کشور مقصد هماهنگ باشد، میتواند تصمیم موفقیتآمیزی باشد.
مهاجرت از طریق کارآموزی به کانادا ممکن است به دلیل وجود برنامههای مختلف مهاجرتی امکانپذیر باشد. در زیر توضیحاتی در مورد دو برنامه مهاجرت از طریق کارآموزی به کانادا آورده شده است:
Express Entry:
برنامه Express Entry یک سیستم امتیازدهی است که افراد با مهارتها و توانمندیهای خاص را به کانادا جذب میکند. این برنامه شامل سه زیربرنامه است:
Federal Skilled Worker Program -FSWP،
Federal Skilled Trades Program -FSTP،
و Canadian Experience Class -CEC.
شما باید بر اساس امتیازهای معیارهایی مانند سن، تحصیلات، تجربه کار، زبان، و اقامت در کانادا امتیاز کسب کنید. اشخاص با امتیاز بالا به دعوت برای اقدام به مراحل بعدی مهاجرت دعوت میشوند.
Provincial Nominee Program-PNP:
برنامه PNP اجازه میدهد که استانهای مختلف کانادا افراد با مهارتها و توانمندیهای خاص را برای مهاجرت به آن استان دعوت کنند. هر استان میتواند شرایط و الزامات خود را داشته باشد.
افراد میتوانند از طریق این برنامه به دعوت یکی از استانها مهاجرت کنند و سپس پس از مدتی اقامت در استان، اقدام به درخواست اقامت دائم کانادا کنند.
برای شروع فرآیند مهاجرت به کانادا از طریق کارآموزی، مراحل زیر را دنبال کنید:
استعلام امتیاز:
ابتدا امتیازهای خود را با استفاده از ابزارهای موجود در سایت رسمی ایمیگریشن کانادا (IRCC) بسنجید.
ثبتنام در سیستم Express Entry:
در صورتی که امتیاز شما مناسب است، به سیستم Express Entry ثبتنام کنید و در پایگاه داده فدرال قرار بگیرید.
ثبتنام در برنامه PNP:
اگر یک یا چند استان از شما دعوت کرده باشد، ثبتنام در برنامه PNP آن استان را انجام دهید.
درخواست مهاجرت دائم:
پس از دعوت از سوی یک استان یا از طریق امتیازهای بالا در Express Entry، میتوانید درخواست مهاجرت دائم به کانادا را ارسال کنید.
توصیه میشود که قبل از هر اقدامی، به دقت شرایط و الزامات هر برنامه و هر استان را بررسی کنید و در صورت نیاز به مشاوره از مشاوران مهاجرتی معتبر و کارآمد استفاده نمایید.
مهاجرت از طریق کارآموزی به کشور استرالیا میتواند یک راه خوب برای کسب درآمد، یادگیری یک حرفه و در نهایت ساخت آینده آن در یک کشور جدید باشد. این دورههای آموزشی سازمانیافته در واقع توام با تجربه کاری خاص با یک کارفرمای به خصوص است
سازمان تیف به عنوان بزرگترین سازمان ارائه کننده خدمات آموزشی در استرالیا شناخته میشود. این سازمان را همواره به عنوان سازمانی میشناسند که خدمات آموزش فنی و آموزشهای حرفهای به افراد ارائه میکند. اگر افراد در زبان انگلیسی و در نوشتن به زبان انگلیسی با چالشهایی روبرو هستند، آنها میتوانند دورههای آموزشی اضافی را به منظور کمک به این افراد ترتیب بدهند. دورههای آموزشی تیف برای اکثر تازه واردان در استرالیا، رایگان هستند
یک سازمان خصوصی در استرالیا نیز وجود دارد که دورههای کارآموزی به داوطلبان ارائه میکند. این سازمان متبوع شبکه ملی اشتغال از طریق کارآموزی است و مدیرعامل آن است. او میگوید که شبکه ملی اشتغال از طریق کارآموزی آماده کمک به مهاجران جوان و تازه وارد برای کسب مهارتهای شغلی و پیدا کردن کار هستند
مهاجرت به کشور نیوزیلند از طریق کارآموزی نیز امکانپذیر است. نیوزیلند یک سیستم مهاجرتی متنوع دارد که به افراد با مهارتها و توانمندیهای خاص امکان مهاجرت میدهد. در زیر، مراحل مهم مهاجرت از طریق کارآموزی به نیوزیلند توضیح داده شده است:
انتخاب و تعیین نوع ویزا:
ابتدا باید نوع ویزای مهاجرتی را انتخاب کنید. برنامه Working Holiday Visa برای جوانان از بسیاری از کشورها در دسترس است. همچنین، برنامه Skilled Migrant Category برای افراد با مهارتها و توانمندیهای خاص مناسب است.
بررسی شرایط و الزامات:
برای هر نوع ویزا، شرایط و الزامات خاصی وجود دارد. برای مثال، در برنامه Skilled Migrant Category، نمراتی بر اساس سن، تحصیلات، تجربه کار، و توانمندیهای زبانی اعطا میشود. در برنامه Working Holiday Visa نیز شرایط متفاوتی وجود دارد.
ثبتنام آنلاین:
برای شروع فرایند مهاجرت، باید آنلاین به سایت رسمی ایمیگری نیوزیلند مراجعه کرده و ثبتنام کنید. در این مرحله، اطلاعات شخصی و اسناد مورد نیاز برای ارزیابی ارسال میشود.
تایید ارزیابی:
پس از ثبتنام، ارزیابی اولیه انجام میشود و اگر متقاضی شما مطابق با الزامات باشد، دعوت به مرحله بعدی میشوید.
اخذ ویزا:
در صورت موفقیت در ارزیابی، مراحل برای اخذ ویزا آغاز میشود. بسته به نوع ویزا، شما باید شرایط مربوط به آن را پیش ببرید.
انتقال به نیوزیلند و شروع کار:
پس از اخذ ویزا، میتوانید به نیوزیلند مهاجرت کرده و شروع به کار کنید.
توجه داشته باشید که مراحل و الزامات ممکن است در آینده تغییر کنند، بنابراین توصیه میشود که همیشه اطلاعات بهروز و اطلاعات رسمی را از سایت ایمیگری نیوزیلند چک کنید. همچنین، در صورت نیاز، به مشاوران مهاجرتی متخصص مراجعه کنید تا راهنمایی دقیقتر در مورد فرآیند مهاجرت خود دریافت کنید.
برای مهاجرت از طریق کارآموزی به کشور آلمان، شرایط خاصی وجود دارد. این شرایط عبارتند از:
گواهی پایان تحصیلات دبیرستان یا دیپلم از کشور مبدأ
گذراندن دورههای آموزشی به همراه کارآموزان آلمانی در آلمان
محدودیت سنی بین 16 تا 26 سال سن. البته موارد استثنا نیز وجود دارد. برای مثال، اگر سن شما بیشتر از 26 باشد و در کشور خود دورههایی را گذراندهاید، ممکن است برای این دوره مناسب باشید1.
در طول آموزش در آلمان، متقاضیان خارجی در یک شرکت آلمانی با قرارداد رسمی آلمان استخدام میشوند که همان حقوق و تعهدات را برای اتباع آلمان فراهم میکند و از این نظر تفاوتی بین کارآموزان آلمانی و غیر آلمانی وجود ندارد.
دورههای کارآموزی در آلمان، به زبان محلی آن کشور "آوسبیلدونگ" نامیده میشوند و برای دریافت ویزای کاری آلمان نیازی به مدارک تحصیلی بسیار تخصصی و پیشرفته نیست. حتی با داشتن مدرک دیپلم و یا حتی گذراندن ۹ سال تحصیلی در ایران نیز میتوانید این نوع ویزای کاری را دریافت کنید.
دورههای آوسبیلدونگ در آلمان دارای دو نوع هستند: تحصیلات مدرسهای و دوگانه. این ترکیب معمولاً به صورت ۳ روز حضور در محل تحصیل و گذراندن آموزشهای تئوری و ۲ روز حضور در محل کار و مهارتآموزی است.
برای کسب اطلاعات دقیقتر در مورد شرایط و الزامات کارآموزی و ویزای مورد نیاز برای ورود به آلمان، مشاوره با یک وکیل یا مشاور مهاجرت توصیه میشود.
ثبت دیدگاه جدید
0 دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *