کشور استرالیا

کشور استرالیا

استرالیا کوچکترین قاره واقع در نیمکره جنوبی و ششمین کشور پهناور جهان است. این کشور جزو کشورهای مشترک المنافع با بریتانیا به حساب می‌آید، استرالیا و کانادا در میان کشورهای غربی بیشترین میزان پذیرش مهاجران را دارا هستند. روش‌های مختلفی از جمله تحصیل، کار، سرمایه‌گذاری، ازدواج، تولد و پناهندگی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد که می‌توان بر اساس معیاری‌هایی همچون زبان، تحصیلات و سن در «سیستم امتیازبندی» اداره مهاجرت، ویزای این کشور را اخذ کرد. رایج ترین شیوه مهاجرت به استرالیا، «مهاجرت کاری» به این کشور است. مقصود از مهاجرت کاری استفاده از روش اسکیل سلکت(انتخاب اشخاصی که مهارت و تخصص بالاتری دارند) است، که یکی از بهترین و پرطرفدارترین روش‌های آن «skilled worker» یا همان «ویزای نیروی متخصص» نام دارد.
استرالیا یک کشور بی‌نظیر و پر از فرصت بی حد و حصر است. این کشور از پتانسیل بی‌پایان، برای کسب و کار باز بهره‌مند است. دولت استرالیا همواره نقش مثبتی در مناسبات جهانی ایفا می‌کند، در زمان بحران کمک می‌کند و از توسعه اقتصادی در منطقه خود حمایت می‌کند. استرالیا سومین کشور محبوب دانشجویان بین‌المللی است. استرالیا یک کشور با ثبات، دموکراتیک و متنوع از نظر فرهنگی ست که همواره نیازمند نیروی کار ماهر است و یکی از قوی‌ترین اقتصادهای جهان محسوب می‌شود. استرالیا، با چشم اندازهای دیدنی و فرهنگ غنی باستانی، سرزمینی است که مشابه آن در روی کره خاکی وجود ندارد . این موارد تنها بخشی از دلایل افراد برای مهاجرت به استرالیا به شمار می‌آیند.
 
در کشور استرالیا 37 دانشگاه دولتی و 2 دانشگاه خصوصی به همراه چندین موسسه آموزشی و کالج با کیفیت آموزشی بسیار بالا وجود دارند. از طرفی در کنار این سیستم آموزشی بسیار پیشرفته، مدرن و برتر، حقیقتی غیر قابل انکار وجود داشته و آن گران بودن دانشگاه‌های استرالیا برای تحصیل است؛ به طوری که سازمان همکاری و توسعه اقتصادی جهان، این کشور را به عنوان یکی از گران‌ترین کشورها برای تحصیل اعلام کرده است، زیرا شهریه دانشگاه‌های این کشور به خصوص برای دانشجویان بین‌المللی بسیار بالاست و در واقع یکی از راه‌های قابل توجه برای کسب درآمد دولت استرالیا  و جذب سرمایه بین‌المللی، همین جذب نرخ بالای دانشجوی بین‌المللی محسوب می‌شود. طبق سیستم رتبه‌بندی QS هفت دانشگاه کشور استرالیا شامل دانشگاه ملی استرالیا، دانشگاه سیدنی، دانشگاه ملبورن، دانشگاه نیوساوت ولز، دانشگاه کوئینزلند، دانشگاه موناش و دانشگاه وسترن استرالیا رتبه جهانی زیر 100 دارند. چنین استاندارد‌های بالایی در نظام آموزشی باعث شده تا مهاجرت تحصیلی به استرالیا چنین محبوب باشد.

استرالیا ششمین کشور بزرگ جهان به وسعت یک قاره:
استرالیا با طبیعتی دل‌چسب، کیفیت بالای زندگی و تنوع جمعیتی بسیار زیاد، مقصدی خاص برای مهاجرین است. 10 % از تنوع زیستی جهان متعلق به این کشور است و تعداد زیادی از گیاهان و حیوانات بومی آن را در جای دیگری از کره زمین نخواهید دید. با اخذ اقامت استرالیا، اقلیمی زیبا، از جنگل‌های بارانی گرمسیری در شمال تا بیابان‌های قرمز مرکزی، از مناطق برفی جنوب شرقی تا قلمرو قطب جنوب پیش روی شماست. استرالیا مکان‌های دیدنی زیادی دارد که به عنوان میراث جهانی در یونسکو به ثبت رسیده‌اند. از جمله دیدنی‌های استرالیا می‌توان به ریف دیواری بزرگ، پارک ملی اولورو کاتا تیتا و خانه اپرای سیدنی اشاره کرد.

سیاست خارجی و تجاری استرالیا امنیت و رفاه بلند مدت را ترویج می‌دهد. این تلاش‌ها در جهت منافع ملی استرالیا است و باید گفت به سرعت در حال پیشرفت است. در کنار این موضوع دولت‌مردان استرالیا، حمایت از نظم پایدار جهانی را در دستور کار خود قرار داده‌اند. استرالیا سال‌هاست در تلاش‌های جهانی برای ایجاد صلح و امنیت حضور پررنگی دارد و در ترویج تجارت جهانی و آزادسازی سرمایه‌گذاری، جزو فعال‌ترین کشورهای جهان بوده است که این موضوع، مهاجران را برای اقامت استرالیا مشتاق و مصمم کرده است. کشور استرالیا کشوری دموکراتیک است که در سرتاسر آن با چشم اندازهای مهیج و چشم انداز مواجه می شویم. تفریح و خوشگذرانی بخش جدایی ناپذیر زندگی استرالیایی هاست و زندگی آنها با تکنولوژی پیوند نزدیکی دارد. حتماً برای علاقه مندان به کسب اطلاعات درباره مهاجرت به استرالیا جالب است بدانند که استرالیا چهارمین اقتصاد قدرتمند جهان را در اختیار دارد و سطح درآمد اقشار مختلف در آن بسیار رضایت بخش است و اقتصاد استرالیا تا حد زیادی از بخش معادن، ساخت و تولید، مخابرات و بانکداری تأمین می شود. انگلیسی زبان رسمی استرالیایی هاست اما زبان هایی همچون ایتالیایی، ماندارین و یونانی نیز در این کشور رواج دارند.

خدمات درمانی و رفاهی

پوشش درمانی استرالیا با نام Medicare، بیمه‌ای درمانی است که توسط دولت استرالیا به شهروندان و افراد دارای اقامت دائم این کشور اعطا می‌شود. این پوشش درمانی تمام و یا بخشی از هزینه‌های خدمات درمانی ضروری را تامین می‌کند. علاوه بر آن بسیاری از خدمات درمانی تکمیلی همچون آزمایشات پزشکی، مشاوره روانشناسی یا روان‌شناختی، بینایی سنجی، فیزیوتراپی و شنوایی سنجی نیز شامل بیمه سراسری دولتی شده و بخشی از هزینه‌های آن‌ها توسط دولت پرداخت می‌شود. لازم به ذکر است که هزینه درمان در بیمارستان‌های دولتی تحت این پوشش درمانی به صورت کاملا رایگان محاسبه می‌شود. علاوه بر بیمه دولتی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی نیز در استرالیا اقدام به ارائه بیمه درمانی می‌کنند. افراد می‌توانند علاوه بر بیمه دولتی، برای برخورداری از پوشش درمانی بیشتر، بیمه خصوصی را نیز دریافت کنند. همچنین برخی از بیمارستان‌ها و متخصصین نیز هستند که به طور خصوصی فعالیت کرده و شامل بیمه درمانی سراسری نمی‌شوند. بنابراین افرادی که قصد استفاده از بیمه درمانی دولتی را دارند تنها می‌توانند به بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و متخصصین دولتی مراجعه کنند.
 

مزایای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور:

استفاده از امکانات زندگی در این کشور و مسافرت آزاد
استفاده از وام های تحصیلی و تحصیل در استرالیا
اجازه کار ( بجز نیروهای نظامی و خدمات عمومی)
استفاده از خدمات تامین اجتماعی و بیمه سلامت
امکان استفاده فرزندان از تسهیلات آموزشی و سلامت
امکان اقدام برای ویزای نیوزیلند
امکان استفاده از خدمات کنسولگری ها در خارج از استرالیا

 
سفارت استرالیا در ایران
اغلب مردم وظیفه‌ی سفارت استرالیا در ایران را رسیدگی به امور صدور روادید آن کشور در ایران می‌دانند اما وظیفه ی اصلی سفارت استرالیا در ایران حفظ منافع این کشور در ایران است. این بدین معناست که سفارت استرالیا در تهران علاوه بر ارائه خدمات کنسولگری و گذرنامه ای در ایران وظایفی چون حفظ و تقویت روابط بین ایران و استرالیا، اطلاع رسانی دقیق در رابطه با سیاست های استرالیا و ... را نیز انجام می‌دهد؛ اما امور مد نظر مخاطبین این مقاله از سفارت این کشور مسلما پیرامون همان صدور ویزای دانشجویی خواهد بود.
آدرس دقیق سفارت استرالیا: تهران – خیابان ولیعصر – خیابان بهار – خیابان یکتا – پلاک 11
شماره تماس سفارت استرالیا: 00982172068666
شماره فکس سفارت استرالیا: 00982172068777
آدرس پست الکترونیکی سفارت استرالیا: dfat-tehran@dfat.gov.au
وبسایت رسمی سفارت استرالیا: www.iran.embassy.gov.au

روش های مهاجرتی

مهاجرت تحصیلی به استرالیا ، مهاجرت از طریق ازدواج به استرالیا ، ویزای گلوبال تلنت استرالیا ، مهاجرت از طریق تولد به استرالیا ، مهاجرت از طریق پناهندگی به استرالیا ، مهاجرت از طریق اسپانسرشیپ خانوادگی به استرالیا ، مهاجرت کاری به استرالیا ، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری و استارت آپ به استرالیا

استرالیا یکی از بهترین سیستم‌های آموزشی را در اختیار دارد. این کشور 42 دانشگاه دارد که 7 مورد از آن‌ها در رنکینگ های جهانی QS و ARWU در سال 2021 رتبه‌های زیر 100 دارند!
این موضوع نشان دهنده کیفیت بالای دانشگاه‌ها و تحصیلات آکادمیک در این کشور است. بسیاری از دانشجویان ایرانی هم دانشگاه‌های استرالیا را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند.
طبق آمار وزارت آموزش، مهارت و اشتغال استرالیا (DESE)؛ در سال 2021 تقریباً 480 هزار دانشجوی خارجی در  این کشور در حال تحصیل هستند که از این تعداد تقریباً 1600 دانشجو ایرانی هستند.
تحصیل، یکی از ساده‌ترین راه های مهاجرت به استرالیا است و مزایای زیادی برای دانشجویانی دارد که قصد مهاجرت دارند؛ تحصیل در استرالیا و دانشگاه های مطرح، برخورداری از امکانات بالا، وجود امکان کار حین تحصیل، شانس بالای پیدا کردن کار و دریافت اقامت استرالیا پس از فارغ التحصیلی، برخورداری از وام ها، تسهیلات دانشجویی و امکان اخذ بورسیه تحصیلی استرالیا.
برای مهاجرت تحصیلی به استرالیا 3 ویزا وجود دارد:
ویزای دانشجویی و دانش‌آموزی استرالیا Student Visa (ساب‌کلاس 500)
ویزای گاردین استرالیا Student Guardian visa (ساب‌کلاس 590)
ویزای آموزش شغلی و مهارتی استرالیا Training visa (ساب‌کلاس 407)
ویزای دانشجویی یکی از انواع ویزای استرالیا است که برای 5 سال صادر می‌شود و امکان تمدید هم دارد. شرط اصلی اخذ ویزای دانشجویی و دانش‌آموزی استرالیا هم ثبت‌نام در یکی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی استرالیا است.
 
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل
برای کسب ویزای تحصیلی و مهاجرت تحصیلی به استرالیا مجموعه ای از مدارک و الزامات مورد نیاز است که در ادامه آن ها را برای شما بیان می کنیم. در اکثر موارد دانشجو ملزم به ارائه مدرک زبان انگلیسی می باشد. مدرک زبانی که دانشگاه از دانشجو طلب می کند با دانش زبانی که سفارت از متقاضی می خواهد متفاوت است و باید در هر مورد مورد ارزیابی قرار بگیرد. دقت نمایید که مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی استرالیا به دو دسته تقسیم می‌ شود. در وهله اول فرد باید بتواند ابتدا از سوی مدارس یا دانشگاه‌ های این کشور پذیرش تحصیلی دریافت نماید که در این صورت به مدارک زیر نیاز دارد.
ارائه ریز نمرات و مدارک مقاطع دبستان، متوسطه اول و متوسطه دوم به همراه ترجمه آنها (این مورد برای متقاضیان مدارس فقط در مورد مدارک تحصیلی از سال های قبل خواسته می شود.)
ارائه مدرکی دال بر دانش زبان انگلیسی (برای متقاضیان مدارس لازم نمی باشد.)
ارائه مدارک شناسایی فرد متقاضی به همراه ترجمه
ارائه عکس پاسپورت
ارائه پاسپورت دارای اعتبار
در صورت داشتن سابقه کار به همراه ترجمه باید ارائه شود.
فرد متقاضی در صورتی که بتواند پذیرش تحصیلی استرالیا را کسب نماید پس از آن برای ورود به این کشور و اخذ ویزای تحصیلی استرالیا نیازمند مدارک زیر است.
سرمایه گذاری در کشور اتریش 1 مهاجرت تحصیلی به استرالیا
نامه پذیرش از سوی دانشگاه
گواهی الکترونیکی تایید ثبت نام (eCoE)
واجد شرایط بودن و اثبات دلیل برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا
تمکن مالی کافی برای سفر، تحصیل و زندگی در استرالیا
مدرک زبان IELTS با نمره خواسته شده از سوی دانشگاه
گواهی سلامت شخصیتی و جسمانی
بیمه سلامت قابل قبول در خارج از کشور
همچنین یکی از سوالات متداولی که بسیار پرسیده می شود این است که تمکن مالی لازم برای تحصیل در استرالیا به چه میزان می باشد؟ تمکن مالی برای تحصیل در استرالیا به این گونه حساب می شود که فرد باید هزینه یک سال زندگی خود را در حساب بانکی خود نشان بدهد، این مبلغ برای یک فرد مجرد به میزان 20,290 دلار استرالیا می باشد همچنین نیاز است که فرد میزان شهریه و هزینه سفر خود را نیز در حساب خود علاوه بر هزینه زندگی نشان دهد. حال اگر فرد دارای همسر و فرزند نیز باشد هزینه زندگی همراهان خود را نیز باید نشان دهد.
سطح زبان انگلیسی خواسته شده در دانشگاه ها با سطح زبان انگلیسی برای ویزای تحصیلی متفاوت است و باید به صورت کامل در هر درخواست بررسی شود. تمامی مدارک باید به صورت ترجمه شده به زبان انگلیسی و ممهور به مهر وزارت امور خارجه و دادگشتری باشد. هر گونه نقص و ایراد در ارائه مدارک، منجر به ریجکت شدن ویزا می شود.
 
 
هزینه تحصیل در استرالیا
هزینه‌ی تحصیل در استرالیا کاملا بستگی به رشته، دانشگاه، مقطع و شهر و ایالت تحصیل دانشجو دارد. اما بطور کلی مبلغ شهریه دانشگاه‌های استرالیا برای دوره کارشناسی بین 20 تا 45 هزار دلار استرالیا در سال و در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا بین 22 الی 50 هزار دلار استرالیا در سال می‌باشد.
مقرون به صرفه‌ترین دانشگاه‌ها برای تحصیل در استرالیا به ترتیب زیر می‌باشد:
دانشگاه فیندرز
کالج کسب و کار IPAG 
دانشگاه ولونگونگ
دانشگاه نیو انگلند
دانشگاه ویکتوریا
و همچنین گرانترین دانشگاه‌ها برای تحصیل در استرالیا به ترتیب زیر می‌باشد:
دانشگاه ملی استرالیا
دانشگاه سیدنی
دانشگاه ملبورن
دانشگاه موناش
دانشگاه کوئینزلند
و...
 

پرسش ها

شرایط مهاجرت به استرالیا بستگی به نوع مهاجرت و شرایط افراد دارد. اینکه افراد از طریق مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری و یا مهاجرت سرمایه گذاری قصد مهاجرت به استرالیا را داشته باشند باید شرایط و مراحل خاصی را طی نمایند. که هر کدام از این مراحل به صورت تخصصی باید بر اساس شرایط افراد بررسی شود.

هزینه‌های زندگی در شهرهای مختلف استرالیا

متقاضیان مهاجرت به استرالیا باید بدانند که هزینه زندگی در هر شهری از استرالیا متفاوت است. ملبورن از نظر فرهنگی مهم‌ترین شهر استرالیا و همچنین یکی از بهترین مکان‌ها برای زندگی و پیشرفت شغلی است. از نظر اشتغال پذیری فارغ التحصیلان، ملبورن رتبه اول استرالیا و چهارمین رتبه جهانی را دارد. هزینه زندگی در ملبورن استرالیا حدود 430 دلار برای اجاره یک هفته و هزینه حمل و نقل عمومی ماهانه تا 155 دلار در ماه است.
پرت یکی از شهرهای خوب استرالیا است که با داشتن آسمان آبی و جوی عاری از آلودگی از آب و هوای مدیترانه‌ای، جمعیت کمتر و تنوع فرهنگی پرث، رتبه 64 از نظر هزینه زندگی را در نظرسنجی جهانی هزینه زندگی واحد اطلاعات اکونومیست به خود اختصاص داده است. هزینه‌های زندگی در پرث استرالیا 235 تا 325 دلار در هفته است. شهرهای دیگری هم هستند که استانداردهای زندگی بالایی دارند و هزینه‌های هفتگی آنها طبق جدول زیر هستند:

شهر     هزینه زندگی (در هفته)
آدلاید     510 دلار
بریزبن     540 دلار
کانبرا     600 دلار
داروین     570 دلار
هوبارت     500 دلار
 
نکته: قیمت‌ها جدول فوق تقریبی هستند.

هزینه اجاره خانه در استرالیا
بیشترین مخارج برای زندگی در استرالیا صرف هزینه اجاره خانه میشوند. جدول زیر، هزینه معمول اجاره یک آپارتمان در شهرهای بزرگ استرالیا را لیست کرده است:
 
نوع آپارتمان حدود هزینه
آپارتمان ۱ خوابه در مرکز شهر ۱۰۸۶ تا ۲۵۰۰ دلار استرالیا
آپارتمان ۱ خوابه دور از مرکز شهر ۸۰۰ تا ۱۹۰۰ دلار استرالیا
آپارتمان ۳ خوابه در مرکز شهر ۱۶۰۰ تا ۴۰۰۰ دلار استرالیا
آپارتمان ۳ خوابه دور از مرکز شهر ۱۲۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار استرالیا

با توجه به هزینه نسبتا بالای مسکن در استرالیا، استفاده از home sharing مخصوصا برای افراد مجرد بسیار متداول است.

منظور از home sharing، اجاره یک اتاق خواب و استفاده مشترک از قسمتهای عمومی خانه مانند آشپزخانه، دستشویی و … است.

هزینه home sharing بسته به محله و نوع اتاق (مستر یا غیره)‌متغیر است ولی در شهرهای بزرگ استرالیا، از ۷۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار استرالیا به طور ماهانه هزینه دارد.

هزینه خورد و خوراک در استرالیا

بعد از هزینه مسکن، خورد و خوراک بیشترین هزینه برای زندگی در استرالیا را دارد. به طور متوسط،‌ هزینه خورد و خوراک ماهانه برای هر نفر حدود ۵۰۰ دلار استرالیا است.

جدول زیر لیست کاملی از هزینه تقریبی اقلام روزمره در استرالیا ارائه میکند:

 
نوع کالا حدود قیمت
شیشه شیر ۱ لیتری ۱ تا ۲.۲۵ دلار استرالیا
یک قرص نان سفید تازه ۱.۵ تا ۴ دلار استرالیا
برنج سفید ( ۱ کیلوگرم ) ۱.۶۰ تا ۴ دلار استرالیا
تخم مرغ ( معمولی- ۱۲ عدد ) ۳ تا ۶ دلار استرالیا
پنیر محلی ( ۱ کیلوگرم ) ۶.۵ تا ۱۵ دلار استرالیا
سینه مرغ  بدون استخوان بدون پوست (۱ کیلوگرم) ۹ تا ۱۴ دلار استرالیا
گوشت گاو (۱ کیلوگرم) یا گوشت قرمز راسته ۹ تا ۲۵ دلار استرالیا
سیب ( ۱ کیلوگرم ) ۳ تا ۶ دلار استرالیا
موز ( ۱ کیلوگرم ) ۲.۵ تا ۵ دلار استرالیا
پرتقال (۱ کیلوگرم ) ۲.۵ تا ۵ دلار استرالیا
گوجه ( ۱ کیلوگرم ) ۳.۵ تا ۸ دلار استرالیا
سیب زمینی (۱ کیلو گرم) ۲ تا ۵ دلار استرالیا
پیاز (۱ کیلوگرم ) ۲ تا ۴ دلار استرالیا
کاهو (۱ دسته) ۲ تا ۳.۵ دلار استرالیا
سیگار ( بسته ۲۰ عددی) ۲۵ تا ۳۶ دلار استرالیا

هزینه های متفرقه

حمل و نقل

آیتم حدود قیمت
بلیط یک طرفه (حمل ونقل عمومی) ۳ تا ۵ دلار استرالیا
بلیط تردد ماهانه نامحدود (حمل  نقل عمومی) ۹۰ تا ۲۰۰ دلار استرالیا
ورودی تاکسی ( تعرفه معمولی) ۳.۵ تا ۶ دلار استرالیا
تاکسی ( به ازای هر ۱ کیلومتر) ۱.۵ تا ۳ دلار استرالیا
توقف ۱ ساعته تاکسی (تعرفه معمولی) ۳۵ تا ۶۰ دلار استرالیا
گازوئیل ( ۱ لیتر) حدود ۱.۵ دلار استرالیا

هزینه آب، برق، گاز، اینترنت و تلفن

آیتم حدود هزینه
هزینه میانگین برق، آب، گرمایش، سرمایش و زباله برای آپارتمان ۸۵ متری ۱۵۰ تا ۳۵۰ دلار استرالیا
تعرفه ۱ دقیقه مکالمه داخلی موبایل (بدون تخفیف یا طرح) ۱۰ سنت تا ۱ دلار استرالیا
اینترنت ۶۰ مگابایت بر ثانیه نامحدود ADSL (ماهانه) حدود ۶۰ دلار استرالیا

ورزش و تفریح 

نوع خدمات حدود هزینه
عضویت ماهانه باشگاه بدنسازی ۴۰ تا ۱۱۰ دلار استرالیا
اجاره زمین تنیس برای ۱ ساعت ( آخر هفته ) ۱۰ تا ۳۰ دلار استرالیا
بلیط سینما ( ۱ صندلی ) ۱۵ تا ۲۱ دلار استرالیا

 مراقبت از کودک

نوع خدمات حدود هزینه
پیش دبستان یا مهدکودک برای ۱ ماه (خصوصی و تمام وقت) ۸۰۰ تا ۲۶۰۰ دلار استرالیا
مدرسه خصوصی ( سالانه برای ۱ فرزند) ۱۰ تا ۳۰ هزار دلار استرالیا

پوشاک و کفش

نوع کالا حدود قیمت
شلوار جین ۶۰ تا ۱۲۰ دلار استرالیا
پیراهن تابستانی از فروشگاههای زنجیره ای ۳۰ تا ۹۰ دلار استرالیا
یک جفت کفش ورزشی ( کیفیت متوسط تا خوب) ۹۰ تا ۱۸۰ دلار استرالیا
یک جفت کفش کاری چرم مردانه ۹۰ تا ۲۰۰ دلار استرالیا
 

هزینه مالیات در استرالیا

اداره مالیات استرالیا (ATO) هر سال مالی از استرالیایی های شاغل مالیات بر درآمد دریافت می کند. در استرالیا، سالهای مالی از 1 ژوئیه تا 30 ژوئن سال بعد ادامه می یابد. هزینه مالیات در استرالیا بر اساس درآمد افراد متغیر می باشد و افرادی که کمتر از 18,200 دلار درآمد دارند از پرداخت مالیات معاف می باشند. هزینه مالیات در استرالیا برای ساکنان این کشور برای سال مالی کنونی در زیر فهرست شده است.

آستانه درآمد (دلار) میزان نرخ مالیات
0 الی 18,200 0 درصد
18,201  الی 45,000 19 درصد
45,001  الی  120,000 32.5 درصد
120,001 الی 180,000 37 درصد
بیشتر از 180,001  45 درصد
 

درآمد ماهیانه در استرالیا

برای افرادی که قصد کار و زندگی در استرالیا و سایر کشورها را دارند اطلاع از درآمد در استرالیا امری مهم است، زیرا بی ‌شک درآمد وی با هزینه زندگی در استرالیا و یا کشور مد نظر ارتباط مستقیم دارد. درآمد افراد در کشور استرالیا مانند دیگر کشورها بسته به نوع شغل، حرفه، تحصیلات، سمت شغلی و حتی شهری یا ایالتی که در آن مشغول به کار شده است متفاوت خواهد بود. متوسط درآمد در استرالیا حدود 91,600 دلار استرالیا در سال است.

شغل میانگین درآمد به دلار (سالانه)
جراح ۳۹۳,۴۶۷
متخصص بیهوشی ۳۵۹,۰۵۶
متخصص داخلی ۲۹۱,۱۴۰
معامله گر ۲۶۳,۳۰۹
روانپزشک ۲۱۱,۰۲۴
دیگر تخصص های پزشکی ۱۹۹,۵۹۰
قضاوت و مشاغل حقوقی دیگر ۱۹۸,۲۱۹
مهندس معدن ۱۶۶,۵۵۷
مدیر عامل ۱۵۸,۲۴۹
دیگر مشاغل مدیریتی ۱۴۸,۸۵۲
 

ایتم برای نمایش وجود ندارد.

ثبت دیدگاه جدید

0 دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *