جمهوری خلق چین که پرجمعیت ترین و سومین کشور پهناور جهان می باشد، یکی از کهن ترین تمدن های جهان محسوب می شود. این کشور با تولید ناخالص داخلی ۴۹۶.۹ تریلیون دلار در سال دومین اقتصاد بزرگ جهان بعد از کشور آمریکا به شمار می آید. کشور چین بزرگترین صادر کننده و دومین واردکننده بزرگ کالا به داخل کشور می باشد. این کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد، سازمان تجارت جهانی، سازمان اپک، سازمان همکاری شانگهای و گروه ۲۰ است. این کشور که دارای بزرگترین ارتش دنیا است، از لحاظ نظامی و اقتصادی و سیاسی یک ابر قدرت محسوب می شود.این کشور با رشد سریع اقتصاد در حال رقابت با بزرگترین اقتصاد جهان است. کشور چین به عنوان یکی از قطب های سیاسی و اقتصادی جهان نقش مهمی در اقتصاد جهان دارد.
روش های مهاجرتی
پرسش ها
روش های مختلفی برای ورود به چین ایجاد شده است که از ممکن ترین آن ها می توان به مهاجرت های تحصیلی، کاری، کارآفرینی و سرمایه گذاری، ازدواج و تولد اشاره کرد.
ویزای نوع Z: متقاضیان کار و سرمایه گذاری در چین باید این ویزا را دریافت کنند. ویزای نوع M: متقاضیانی که برای امور تجاری و غیر تجاری قصد ورود به کشور چین را دارند باید این ویزا را دریافت کنند. ویزای نوع F: این نوع ویزا برای افرادی است که به منظور کار، امور تجاری، امور غیرتجاری، تحقیق و پژوهش علمی و سمینارهای علمی آموزشی و امور ورزشی به این کشور دعوت می شوند. اگر متقاضی کار قصد ورود به این کشور را داشته باشد، فقط از طریق دعوت نامه کاری که از یک کارفرمای چینی صادر می شود و با اخذ این ویزا می تواند وارد این کشور شود.
کم هزینه ترین روش های مهاجرت به چین، مهاجرت کاری و تحصیلی می باشد.
بهترین و آسان ترین روش مهاجرت به چین از طریق تحصیل می باشد؛ چرا که علاوه بر اخذ راحت تر ویزا، دانشگاه های این کشور رتبه مناسبی را در جهان دارا هستند.
با ثبت شرکت در مناطقی که دولت نیاز به سرمایه گذار دارد و با استخدام نیروی کار چینی ، متقاضی می تواند اقامت یک ساله دریافت کند ، سپس پس از پایان یک سال می تواند این اقامت را تا سه سال تمدید و در نهایت پس از سه سال برای درخواست اقامت دائم اقدام نماید.
هزینه اجاره یک ملک مسکونی در شهرهای متوسط چین با یک اتاق خواب حدود 495$ (دلار آمریکا) در ماه است.
هزینه اولیه برای سرمایه گذاری در چین در روش های مختلف متفاوت است، حداقل مبلغ سرمایه گذاری در چین 500 هزار دلار می باشد.
چین یک سیستم بیمه درمانی دارد که برای افرادی که در شرکت های دولتی شهری استخدام می شوند و برای خانواده های آن ها، که به صورت نسبتاً ارزان قیمت تحت پوشش قرار می دهد، تقریباً رایگان می باشد.
ثبت دیدگاه جدید
0 دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *